Workshops

Workshop

Maak pareltjes van je 'kiekjes'

Iedereen wil graag mooie foto’s van zijn of haar geliefden. Vader, moeder, kinderen, huisdieren, noem maar op. Je kunt natuurlijk een fotosessie boeken bij een professionele fotograaf. Dat levert geheid prachtige platen op maar in veel gevallen wil je zelf, op een spontaan moment of bij een speciale gelegenheid, ook mooie foto’s kunnen maken in plaats van ‘kiekjes’.

Dus: Heb je een digitale spiegelreflex- of mirrorless-camera maar krijg je het maar niet voor elkaar dat die dierbare foto’s ook echte pareltjes worden die het bewaren en zelfs groot afdrukken waard zijn? Ik leer je in deze hands-on workshop in groepsverband een aantal technieken waarmee je het maximale uit je portretten haalt waardoor je foto’s echte eye-catchers worden. Na een kort theoriegedeelte over de werking van een camera,  gaan jullie met elkaar (2 aan2) oefenen waarbij ik jullie begeleid en instructies geef. In het laatste uur gaan we een aantal van de door jullie gemaakte foto’s bekijken en bespreken.

Duur workshop: 1 dagdeel van 14.00 tot 18.00 uur
Datum: Zaterdag 1 juni
Locatie: NuVision studio, Krukas 3B, Oudeschild (rechts naast de Tegelmeester) en bij goed weer ook op locatie in de buurt.
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 8
Vereiste: een DSLR of mirrorless-camera, met minimaal een basiszoomlens, liefst meerdere lenzen met verschillende brandpuntafstanden, om het maximale uit de workshop te kunnen halen. Indien je alleen een compact camera of telefoon hebt is deze workshop helaas niet voor jou geschikt. 

Prijs: 119,00 (voor koffie/thee/fris/water en wat lekkers wordt gezorgd)

Newsletter

Theme — Timber
All contents © StefanKrofft 2018
Back to top
error: Content is protected !!